Fekete macska helyett Dombóvári István dobja be magát ma este a Comedy Centralon

Péntek 13-án jobb, ha mindenki biztonságban marad és az izgalmakat a fekete macska helyett Dombóvári Istvánra bízza. A népszerű humorista ma este kilenckor, a Comedy Centralon a szívét-lelkét a közönség elé teszi és bizonyítja, hogy a jó standup olyan, mintha az ember mezítelenre vetkőzne ország-világ előtt. 120021 gramm című önálló estjében így többek között a súlyproblémái, az evés, a barkácsolás, az intim termékek vásárlása, egy beható orvosi vizsgálat, valamint az adóhatóság látogatása is terítékre kerül.

Mi fán terem a női intim higiénia? A kérdés, amit egy férfi sem tesz fel szívesen magának, ám egyszer mégis elérkezik az idő, amikor szembe kell nézniük a mumussal. Egy kapcsolatban ugyanis előfordulhat, hogy a férfinak kell megejteni a havibaj esetén az intim termékek bevásárlását, amitől bizony még a teremtés koronájának is könnyen meg-megremeg a térde. Legyen az egy macsó, akitől mindenki elolvad a boltban, vagy egy aranyosan szégyellős pasi, aki kínosabb helyzetbe nem is hozhatná magát. Nos, a fenti típusokat veszi górcső alá Dombóvári István ma este, 21.00-kor a Comedy Clubban.

 

A cikis történetek sora azonban itt nem ér véget, hiszen egyes férfiaknak nemcsak a nők, de a saját világukban is lenne mit tanulniuk. Dombi például a dekopírfűrésszel, valamint a grillsütővel kapcsolatos kalandjairól is őszintén mesél, de az egészséges önkritikával megáldott standupos attól sem riad vissza, hogy a folyton a közösségi médián csüngő embertársainak is keményen odaszóljon. S hogy mi lehet rosszabb annál, ha tévedésből csönget az ember ajtaján a rettegett adóhatóság? Természetesen az, ha nem tévedésből jön! „Reggel 5.45-kor van a riasztás, fekszek ott kiterülve, zörögnek az ajtón, valaki beordít: ’A törvény nevében!’ - mi van, bekapcsolva hagytam a Film+-ot?” – teszi fel a költői kérdést a humorista, akinek végül a személyi igazolványával kellett bizonyítania, hogy ő bizony nem egy kínai…

A 120021 című előadásból a fenti mellett az is kiderül, hogyan magyarázzuk el egy végtelenül egyszerű embernek, mi az a G-pont, és hol található, valamint azt is, hogy mi a teendő akkor, amikor az orvos arra utasít minket aranyérvizsgálat előtt, hogy pucsítsunk úgy, ahogy szoktunk!

 

Ajánló
Kommentek
  1. Én