Mogács Dániel legális agymosásba kezd a Comedy Centralon

Mi a köze a fizikának a zsírleszíváshoz? Többek között erre a kérdésre is választ kapunk Mogács Dániel zseniálisan cinikus standup estjében, amellyel ma este lecsap a Comedy Central nézőire. A humorista előhúzza ingujjából „alteregóját”, Dr. Mogácsot, hogy egy felejthetetlen népbutítással szembesítse közönségét a társadalom tagjait igába hajtó, legális agymosással.

A népszerű humorista képes prezentációval kísért előadását, a Dr. Mogács országos népbutító kampányt nézve kötelezően ajánlott a papír-ceruza használata, hiszen bőven lesz jegyzetelni és tanulni való. A népszerű standupos önálló estjén többek között arra a kérdésre is választ kaphatunk, hogy ha amúgy is „csak 6%-át használjuk az agyunknak, akkor meg már minek” használjuk azt egyáltalán. Teszi mindezt teremtménye, a globális fogyasztói társadalmat működtető Dr. Mogács bőrébe bújva, akit a pénz motivál és csak saját magának akar jót. Népbutító kampányának célja a totális agymosás, hiszen a „barom-méter” is alátámasztotta: túl sok az intelligens gondolkodó ember a közösségben. Pedig ahogy a doktor is megmondja: ezt „nem szégyellni kell, hanem tenni ellene”.

 

Erre pedig az egyik legjobb eszköz a mobiltelefon. „Nagyon fontos szerszám, a saját kis világodba bele tudsz menni, nézegeted. Ne zavarjon, hogy olyan vagy, mint az esőember és hogy két napja nem gördült fölfele a szemed. Ne zavarjon téged, nyugodtan húzogassad csak, addig se bántasz senkit. Teljesen normális a mai világban, hogy elutazol a Tádzs Mahalhoz és csak otthon nézed meg” – magyarázza Mogács Dániel, aki ma este a Comedy Clubban attól sem riad vissza, hogy bevegye a láthatatlanná tévő kapszulát, gondolatolvasással vallomásra bírja közönsége egy tagját és fizikai kísérletnek vessen alá egy vízilovat…

 

Mogács Dániel: Dr. Mogács országos népbutító kampány című előadása ma, 21.00-kor, ismétlések május 7-én szombaton, 09.30-tól és másnap 19.00-tól.

 

Kép forrása: Nánási Pál